OGLASIO SE SUD O PRITVORU BRAĆE PANIĆ: Uhapšeni imaju pravo na žalbu, ovo su detalji!
Braća Panić, Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

saoopštenje

OGLASIO SE SUD O PRITVORU BRAĆE PANIĆ: Uhapšeni imaju pravo na žalbu, ovo su detalji!

Oglasio se sud o pritvoru braće Panić

Objavljeno:

Sudija je za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu danas doneo rešenje kojim su ostavljena na snazi rešenja Trećeg osnovnog suda u Beogradu od 23. februara ove godine kojima je prema okrivljenima M.P. i U.P. odredjen pritvor koji im se računa od danas, kada su lišeni slobode, i to iz zakonskih razloga propisanih odredbom člana 211 stav 1 tačka 1 i 3 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivična dela.

Pritvor prema okrivljenima na osnovu navedenog rešenja može trajati najduže 30 dana.

Okrivljenima M.P. i U.P. , izmedju ostalih, na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Trgovina ljudima u saizvršilaštvu iz člana 388 stav 1 u vezi sa članom 33 Krivičnog zakonika i krivičnog dela Posredovanje u vršenju prostitucije u saizvršilaštvu iz člana 184 stav 1 u vezi sa članom 33 Krivičnog zakonika.

Protiv ovog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

Bonus video:

02:49

HAPŠENJE LEKARA ZBOG SMRTI NATAŠE ŽABIĆ (44) NE MORA NIŠTA DA ZNAČI! Advokat naveo sličan tragičan slučaj zbog propusta doktora

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.